MI

Többektől hallani mostanában (olyanoktól is, akik jelentős ügyet képviselnek e témában), hogy a spiritualitás ideje leáldozott. Már hogyan is tudna?… Ez azt jelentené, hogy leáldozóban van a lélek, s mindaz, amit képvisel. Nem erről van szó, bár, akik jártasak a témában, vagy egyszerűen csupán tudatosak önnön működésükre, minden bizonnyal észrevették, hogy valami tényleg megváltozott. Nem az általánosító spiritualitásban, hanem a lélek mély továbblépési igényében.

Úgy érezzük, a sok évnyi belső munka, tanulások, megértések, feloldások után új fejezethez érkeztünk, amiben a fejlődésünket már nem a további, magányos önboncolgatások, hanem a valós, fizikai-lelki kapcsolódások segíthetik, illetve az elmúlt években megszerzett tudás tapasztalati szinten való megélése.

Összekapcsolódás, együttlét, beszélgetések, a még döcögő pontokon egymás átsegítése válik a következő időszakunkban fontossá. Ehhez nekünk igényünk támadt egy térre, amiben mindezt megtehetjük. Ezért most térformálásba kezdtünk összefogva azokkal, akikben szintén erős az igény a másképpen való továbblépésre, kapcsolódásra, együtt-életre.

Ennek a közösségi térnek a MI nevet adtuk, és ahogy a főoldalon is láthatod, kiemeltük: „VÁLASZTHATÓ VALÓSÁGOK”. Hitünk, hogy mindaz, ami életünkben velünk megtörténik, megteremtődik, az, hogy milyen minőségben létezünk a világunkban, kizárólag rajtunk múlik, tőlünk függ. Választhatunk – minden egyes pillanatunkban – valóságosan boldogító megéléseket vagy éppen ennek ellenkezőjét. Mi. Választunk. Teljes Életet.

Amennyiben úgy érzed, benned is feltámadt az igény, és a minket körülvevő világ felszínessége alá, mélységekbe merülnél velünk, akkor lehetőséged van kapcsolódni:

Programok, események:

https://valaszthatovalosagok.info/page/         https://valaszthatovalosagok.info/muhelyek/

Facebook, zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/814733768892518/

Örülünk, ha érkezel, szeretettel várunk,


Abban a valóságomban vagyok, amiben tiszta, igaz, szeretet alapú teljességemben vállalom, mutatom és élem önmagamat, elfogadva, megértve, hogy minden – ember, helyzet, érzés, körülmény –, ami a pillanatomba érkezik, az egyéni boldogulásomat szolgálja. Az én valóságom: Teljes Élet, Nőként. …Mindazt, amit bent, lélek mélyén ily módon valóságomként vállalok, megjelenik kint, anyagban, társak tükrében, helyzetek, körülmények változásában. Ezt, valamint az idevezető utam minden egyes megélésének tapasztalatait adom itt és most, e közösségi tér segítségével is tovább.” (tótheszter)