Élet a Szeretet frekvenciáján

beszélgetős műhely az azonos című könyv gyakorlatban való megéléséhez

„Mit hozott számomra a frekvenciákkal való találkozás, és azok rendszeres használata? – 180 fokos fordulatot az életemben. Boldogságot, teljességet. Ez az ősi frekvencia sor egy utat tett a lábam alá, amelyen a megvilágosodásig gyalogolhattam, menet közben meglátva, megértve, megszeretve önmagamat, s ekképpen a világot is, és ráadásul még könnyítést, támaszt, segítséget is kaptam hozzá általuk. Ezt adom neked itt és most tovább.” (tótheszter)

Ez a műhely azért jött létre, hogy kicsit mélyebben is lehetőséged legyen megérteni, miért fontos a rezgés minősége életünkben, miben segítenek az egyes frekvenciák és a hozzájuk tartozó mondatok. Konkrét hétköznapi példákon át, helyzetek, érzések, válságok, emberi játszmák, működések feltárásával a megértéseket a gyakorlati tapasztalás terepére helyezheted.

A tótheszter: Élet a Szeretet frekvenciáján című könyvet akár postán is megrendelheted, vagy a műhelytalálkozón megvásárolhatod. Részleteket a könyvről ITT olvashatsz. Amennyiben már van könyved, azt mindenképpen hozd magaddal.

Időpontok: https://valaszthatovalosagok.info/page/

Részvételi díj: 2.600 forint 

Fizetés módja: készpénz (a helyszínen)

Helyszín: Remeteszőlős (pontos címet, egyéb tudnivalókat a jelentkezésre válaszolva küldünk)

Jelentkezés: valaszthatovalosagok@gmail.com 

A műhelyt vezeti: tótheszter