Kapcsolataink

műhely valódi kapcsolódásokra vágyóknak

Valós (igény szerint akár saját) emberi játszmákat, párkapcsolatokat vagy épp annak hiányát, kapcsolati működéseket, konfliktusokat, válsághelyzeteket helyezünk középpontba, és ezek mentén beszélgetünk megoldásokról, férfi-női minőségekről, szerepekről. Amennyiben változtatnál jelen helyzeteiden, kapcsolataidon, itt a helyed, érkezhetsz egyedül vagy éppen a pároddal is.

Havonta egy alkalommal ez a műhely lehetőséget ad arra is, hogy a benned kavargó kérdéseidre válaszokat kaphass, elakadásaidat, nem értéseidet, az életednek ezen területén tapasztalható ismétlődések miértjét, valamint – a külvilág erőteljes hatásaitól megszabadulva – önmagad értékességét tisztán láthasd, hogy múltad történéseit ne kudarcként cipeld át következő kapcsolódásaidba, ne bizalomvesztetten, lezárva, falak mögül próbálj beleindulni az újba.

Időpontok: https://valaszthatovalosagok.info/page/

Részvételi díj: 2.600 forint 

Részvételi díj, ha tag vagy (tagságról ITT olvashatsz): 1.500 forint 

Fizetés módja: átutalás vagy készpénz (a helyszínen)

Helyszín: Remeteszőlős (pontos címet, egyéb tudnivalókat a jelentkezésre válaszolva küldünk)

Jelentkezés: valaszthatovalosagok@gmail.com 

A műhelyt vezeti: tótheszter

„Ha nem hiszek magamban, ha nem látom önmagamat különlegesnek, egyedinek, vonzónak, ha nem szeretem magamat eléggé, ha nincs meg a belső egységem, nyugalmam, biztonságom, akkor nincs az az ember, aki bebizonyíthatná nekem értékességemet, aki meg tudna győzni szavakkal, tettekkel, szívvel, tekintettel, mozdulattal, nincs, aki szeretetével a lelkemig tudna elérni, s átölelni azt, hiszen masszív falak mögé bújtattam. Magam elől…” (részlet a tótheszter: JELENLÉT című könyvből)